English

   maak een afspraak: 06.55.344.508     e-mail: info@beautybysayrona.nl

Make-up artist voor de donkere huid

Visagie voor de getinte tot donkere huid

Cosmetica voor de donkere huid

Cosmetica voor aanpakken oneffenheden in het gezicht

Professioneel make-up voor de getinte tot donkere huid


Voor de applicatie van makeup op de getinte tot donkere huid maak ik gebruik van iets verschillende producten ten opzichte van de lichte huidtypes. Het is van belang om de diverse ondertonen goed te kennen zodat de gekozen producten een flatterend effect zullen hebben op de huid. Wanneer je niet zeker bent over welke make-up routine het beste bij je donkere huid past dan is het aan te raden de hulp in te schakelen van een professionele make-up artist / visagist die hier ruime ervaring mee heeft.

Vanwege mijn kennis en ervaring in het werken met de getinte tot donkere huid kan ik bijvoorbeeld een perfecte natuurlijke bruidsmake-up verzorgen. Mijn make-up kit bevat dan ook enkel make-up van de hoogste kwaliteit zoals Mac cosmetics, Nars cosmetics en Nyx cosmetics om de perfecte make-up look te creëren. Hiermee succes gegarandeerd van een make-up die de hele dag prima blijft zitten. Samen bekijken we welke make-up routine het beste bij je huid tint past waarbij je de hele dag of avond fantastisch en vol zelfvertrouwen voelt.

Ik vind het belangrijk dat mijn klanten tevreden de deur uit lopen met de make-up die ik verzorg. Een proef make-up sessie is geen uitzondering en kan uitkomst bieden. Bijvoorbeeld voor een bruiloft gezien dit de mooiste dag van je leven is. Voor bruidsmake-up of andere belangrijke momenten zoals een fotoshoot, is het mogelijk een proef makeup sessie te boeken. Zo kun je er zeker van zijn dat op de dag zelf, bijvoorbeeld de bruiloft er geen verrassingen zullen zijn en je make-up er onberispelijk uitziet en blijft zitten. Het is zelfs mogelijk om meerdere looks uit te proberen om er zeker van te zijn dat we de juiste ondertonen hebben bepaald en bij welke make-up routine jij je het meest comfortabel en prettig bij voelt. Een bruidsmake-up voor de getinte tot donkere huid kan geboekt worden voor een vaste prijs van €225,00. De proef make-up sessie is hierbij inbegrepen.

Workshop voor de getinte tot donkere huidWil je graag zelf aan de slag met het aanbrengen van de juiste make-up producten? Boek dan vandaag nog mijn workshop met prachtige en professionele make-up producten en gezichtsverzorging voor de getinte tot donkere huid. Na de workshop heb je de juiste kennis in de verschillende ondertonen en kun je zelf creatief aan de slag en de mooiste looks bij jezelf creëren.

Tijdens de workshop leer je:

* Reinigen en preppen van het gezicht

* Ondertoon vaststellen: warm of cool tone?

* Applicatie van een perfecte basis make-up

* Conceal, accentueren en highlighten