English

   maak een afspraak: 06.55.344.508     e-mail: info@beautybysayrona.nl

tarieven


Beauty By Sayrona is je graag van dienst en beschikbaar voor diverse gelegenheden, evenementen en producties. Ik gebruik gecertificeerde en authentieke make-up producten bij mijn klanten. De prijzen van mijn diensten vind je hieronder. Elke gelegenheid is maatwerk dus neem vandaag nog contact op om te zien wat voor jou van toepassing is.


Make-Up Artist Prijzen arrangementen

Alle prijzen zijn voorbehouden in verband met persoonlijke wensen en voorkeuren van iedere opdrachtgever. Omdat het vaak maatwerk betreft kunnen vaste tarieven afwijken. Daarom is het van belang om contact op te nemen met Beauty By Sayrona zodat wij op basis van jouw wensen een maatwerk pakket kunnen bieden.

Bruidsmake-up

Wil je er stralend uitzien op de dag van je leven? Ik gebruik de beste make-up producten waardoor je bruidsmake-up de hele dag blijft zitten. Het is mogelijk om een proefmake-up sessie in te plannen. Tijdens deze sessie personaliseer ik samen met jou je look zodat je precies weet hoe je eruit ziet op jouw bruiloft en er dus geen verrassingen zijn. Tevens is het mogelijk om mij de hele dag te boeken voor onbeperkte touch-ups en zijn er extra services bij te boeken zoals: grooming, make-up & Hairstyling bruidsgasten. Informeer naar de mogelijkheden.

Bruidsmake-up & Hairstyling €475,-

Raadpleeg telefonisch of per e-mail

Proefsessie (ongeveer 3 uur)

Advies op maat

Bruidsmake-up op locatie (2,5 uur) .

Touch-up service € 160, - (Let op: dit is alleen een update van de bestaande make-up / haarstijl).

Bruidsmake-up

Bruidsmake-up & Hairstyling €350,- (zonder proefsessie)

Raadpleeg telefonisch of per e-mail

Advies op maat

Bruidsmake-up op locatie (2,5 uur) .

Touch-up service € 160, - (Let op: dit is alleen een update van de bestaande make-up / haarstijl).

Personal Branding Fotoshoot

Als ondernemer zijn goede content foto’s onmisbaar voor je bedrijf. Passende beelden zijn de basis voor een sterke personal branding. Jij bent immers het visitekaartje van je bedrijf. Met de juiste foto’s kan jij laten zien wie je bent en wat jou en je bedrijf uniek maakt. Als professionele visagiste weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om jezelf te laten zien zoals je bent en ik wil je daar graag bij helpen. Omdat ik samen werk met verschillende personal branding fotografen met een eigen fotografie stijl creëren we de fotoshoot die bij jou en je merk past. Geen saaie portretfoto’s, maar op basis van een moodboard, beelden van jouw persoonlijkheid, kennis en bedrijf waarbij de klanten specifiek voor jou kiezen.

Don’t be afraid to sparkle a little brighter!

Personal branding make-up tarief Op Aanvraag

Fotoshoot Make-up

Een fotoshoot voor een (online) magazine / tijdschrift, (online) shop catalogus of ander mediabericht? Ik zorg dat de modellen voorzien zijn van een onberispelijke make-up look, helemaal naar wens van de opdrachtgever.

Fotoshoot make-up v.a. €150,-
1-Look sessie (ongeveer. 1,5 uur)
 

Halve/Hele Dag inclusief make-up, lichte haarstyling en alle andere benodigde hulp.

Mode Show Make-up

Voor een modeshow moeten alle modellen voorzien zijn van een flawless make-up look. Als professionele make-up artist kan ik de Key-artist zijn en de look voor uw show creeëren en uitvoeren samen met een door mij samengesteld team van ervaren visagisten. Het is uiteraard ook mogelijk om een reeds bestaande look van uw Key-artist en team over te nemen. Een modeshow is custom made, neemt u daarom gerust contact met mij op om uw wensen te bespreken.

Mode Shows tarief Op Aanvraag

Shows & Evenementen Make-up

Ook voor de cast en crew members van theatershows en andere grote producties kan ik een mooie creatieve make-up look aanbrengen. Indien nodig kan ik een team van ervaren en gedreven visagisten samenstellen om van de show een succes te maken. Boek mij als make-up artist en je modellen stelen de show met een onberispelijke uitstraling.

Shows & Evenementen tarief Op Aanvraag

Dag & Avond Make-up

De dag make-up zorgt voor een natuurlijke en verzorgde uitstraling. Dit type make-up is zeer geschikt voor bijvoorbeeld op de werkvloer of op de dagen dat je net een beetje extra glam wilt. Een avond make-up wordt over het algemeen wat intenser aangebracht. Door middel van o.a. kleur gebruik en eventueel valse wimpers wordt de look dramatischer. Ik kan jouw make-up op een professionele manier aanbrengen en zorgen voor de gewenste uitsraling.

Dag of Avond make-up tarief Op Aanvraag

Film & TV Producties make-up

Ik verzorg ook de make-up voor film en televisie producties. Tijdens deze opnamedagen worden er andere make-up technieken toegepast. Als professioneel make-up artist / visagist bent u bij mij aan het juiste adres voor alle soorten visagie wensen voor TV en film. Indien nodig kan ik een team van ervaren en gedreven visagisten samenstellen om van uw productie een succes te maken.

Films & TV producties tarief op Aanvraag
Halve/Hele Dag inclusief makeup, lichte haarstyling, en alle andere benodigde hulp.


Workshops

Boek één van mijn workshops en leer van een professional hoe je eenvoudig een make-up look kunt creeëren maar ook hoe leuk dit kan zijn. Ontdek vandaag nog hoe jij met simpele technieken en minimaal gebruik van producten jezelf nog meer kan laten stralen. Uiteraard kunnen we ook uitpakken met een extravagante look. You name it! Met mijn ervaring en skills kan ik jou perfect de technieken voor een flawless look bijbrengen. Bij Beauty by Sayrona kunnen de workshops individueel geboekt worden of met vrienden / vriendinnen voor een gezellige avond.

Workshops (online) €175,- p.p.
Een-op-een make-up sessies met eenvoudige instructies voor het aanbrengen van make-up. Duur 2 uur.

Privé groepslessen - haal je vrienden bij elkaar voor je eigen make-up feestje
€ 150,- per persoon (min 4). Duur 3 uur. De workshops zijn ook te boeken in combinatie met een lunch of borrel.

Shoppen

Trakteer jezelf en laten we een uitstapje maken naar de make-up winkels van jouw keuze of een bezoek brengen aan enkele van mijn favorieten, en ik zal je helpen - binnen jouw budget - om de perfecte producten voor jou te vinden.

Shoppen Op Aanvraag

Algemene Voorwaarden

Contract: Houd er rekening mee dat uw data nog steeds beschikbaar kan worden gesteld aan andere klanten totdat de betaling is uitgevoerd om uw boeking te bevestigen. Bij geen betaling, wordt uw afspraak geannuleerd. Bij het regelen van een proefperiode wordt de service van de visagist niet automatisch gereserveerd voor het evenement.

Aanbetaling: Om uw datum vooraf veilig te stellen, is een niet-restitueerbare aanbetaling van 40% vereist om uw boeking te bevestigen. De aanbetaling wordt verrekend met uw eindsaldo.

Annulering: aanbetaling wordt niet terugbetaald of overgemaakt. Als de visagist moet annuleren, wordt 100% van de betaalde aanbetaling gerestitueerd.
Bij niet-opdagen wordt geen restitutie verleend.

Tarieven: tarieven kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Dit hangt namelijk af van uw wensen. Voor specifieke offertes kunt u daarom het beste contact met mij opnemen. Zo weet u precies wat uw make-up applicatie gaat kosten en kan ik de mogelijkheden met u doornemen zodat alles goed geregeld is.

Reiskosten/Etc: Make-up kan alleen op gewenste locatie van opdrachtgever worden gedaan. Op locatie is opdrachtgever, tenzij anders in overleg is overeengekomen, verantwoordelijk voor alle parkeer-, tol- en reiskosten; ik reken € 0,35 p/km.

Restantbetaling: Het verschuldigde saldo moet vóór het evenement worden betaald.

Gezondheid: De klant zal de visagist op de hoogte brengen van problemen die van invloed kunnen zijn op het gebruik van apparatuur of producten. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, gevoeligheden, allergieën en medische aandoeningen. De visagist kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele verliezen/schade die worden geleden doordat de klant haar niet op de hoogte heeft gebracht van enige bekende of onbekende toestand.