English

   maak een afspraak: 06.55.344.508     e-mail: info@beautybysayrona.nl

Make-up Workshop

by Sayrona

Ik ben super enthousiast om leuke en interactieve workshops aan te bieden! Velen van ons oefenen de verkeerde technieken uit en leren gewoontes aan die moeilijk te doorbreken zijn. Hierdoor kan het erg vreemd of vaak frustrerend overkomen als je zelfs een natuurlijke en frisse "look" probeert te creëren. Beauty by Sayrona zet je op de goede weg met de beste tips en trucs om je look helemaal bij elkaar te krijgen! Make up workshops, privé of in een andere samenstelling zijn aan te raden! Beauty by Sayrona leert je stap voor stap de technieken die je gemakkelijk zelf kunt toepassen. De workshops en trainingen hebben verschillende thema's die door groepen, bedrijven of individueel gevolgd kunnen worden. De thema's van de workshops zijn gevarieerd, omdat schoonheidstrends blijven innoveren. Maar persoonlijke voorkeur heeft hier ook een belangrijke rol in.

In een middag of avond worden allerlei technieken uitgelegd, gedemonstreerd en uiteindelijk ga je zelf aan de slag. Een snelle make-up, een zakelijke make-up, een feestelijke look van basic tot extreem, alles is mogelijk! Door eerst je wensen te bespreken maken we je workshop heel persoonlijk en ga je met de juiste tools naar huis. We werken met professionele producten voor het allerbeste resultaat. In een workshop doe je veel kennis op over technieken, kleuren en het werken met materialen. De workshops zijn ook te boeken in combinatie met een lunch of borrel, leuk om bijvoorbeeld met vrienden te boeken! Boek nu om uw make-up routine te verbeteren!


Visagie workshops met thema en schoonheidstrends.


Liever een online sessie? Mijn kennis en kunde deel ik graag met je tijdens online makeup lessen. Je kunt direct antwoord krijgen op al jouw schoonheids- en make-up vragen. Ik kan helpen bij het beheren en samenstellen van je schoonheid set, de beste kleuren voor je huidskleur identificeren, jouw meest flatterende make-up stijlen vinden en we kunnen ingaan op jouw unieke schoonheidsbehoeften.

Je kunt vanuit jouw comfortabele omgeving privé consult volgen, een schoonheidssessie van 1 of 2 uur plannen, je make-up kit voorbereiden en klaar zijn om meer te leren over make-up producten en make-up trends.

Het wordt aanbevolen (niet verplicht) dat u over de volgende items beschikt om ten volle te profiteren van de lessen in deze workshop:

MAKE-UP - Vloeibaar of poeder foundation - Gezichtsprimer en vocht inbrengende crème (moisturizer) - Concealer (1-2 tinten lichter dan je foundation kleur) - Contour kleur, crème of poeder (optioneel) - een kleur foundation of concealer die 3x dieper is dan je foundation kleur - Fixeer poeder - Bronzer poeder - Blush - Oogschaduw - Nep wimpers (optioneel) - Eyeliner (mag een potlood zijn) - Mascara - Lip liner - Lippenstift of gloss.

Kwasten - Schoonheidsspons of compact kwast voor foundation - medium poeder kwast - Kleine tot middelgrote oogschaduw kwast.

Boek een Make-Up workshop